KenniscentrumAfdelingen › Mammapoli › Polikliniek Mammacare

Polikliniek Mammacare

Op de mammacare-polikliniek willen wij patiënten met een verdachte afwijking in de borst zo snel mogelijk zekerheid verschaffen over de aard van de aandoening. Als uw huisarts u heeft verwezen naar de mammapoli in het ziekenhuis, geeft hij of zij uw gegevens aan de polikliniek door. We plannen uw eerste afspraak dan ook zo snel mogelijk in, vrijwel altijd binnen 2 werkdagen en zal de mammacareverpleegkundige u bellen.
U komt tijdens het eerste bezoek aan de polikliniek bij de mammacare-verpleegkundige. We starten direct met de nodige onderzoeken en geven de uitslag meestal nog dezelfde dag.

Het is raadzaam dat u iemand meeneemt die u bij kan staan tijdens uw bezoek aan de mammacare-polikliniek. De mammacare-verpleegkundige zal u volledig inlichten over de gang van zaken in het ziekenhuis. Als u zelf vragen heeft kunt u ze gerust aan haar stellen.
In het Slingeland Ziekenhuis werken verschillende professionals nauw met elkaar samen om er voor te zorgen dat de patiënt een goede begeleiding krijgt gedurende het hele zorgtraject.

Bereikbaarheid polikliniek Mammacare

De mammacare-verpleegkundige en de chirurgen zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via het secretariaat Chirurgie op:

telefoonnummer (0314) 32 99 88

Of  neem contact op per e-mail: mammacare@slingeland.nl.
Is er een probleem met de wond dan belt u met uw huisarts. 
 

Locatie

Polikliniek Mammacare: souterrain (-1) Route 12

Wat neemt u mee naar uw afspraak


Als u naar het ziekenhuis komt voor uw afspraak:
  • U zorgt dat u geregistreerd bent als patiënt bij de  Inschrijfbalie
  • Een geldig legitimatiebewijs: paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart. 
  • De verwijsbrief van uw huisarts, indien in uw bezit. 
  • Zorg voor een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit is te verkrijgen bij uw apotheek.
Deel deze pagina: