Overslaan en naar de inhoud gaan

Polikliniek Mammacare

Borstkankerzorg

Gepubliceerd op: 25 maart 2022

De polikliniek mammacare wil patiënten met een verdachte afwijking in de borst zo snel mogelijk zekerheid verschaffen over de aard van de aandoening. 
Een verwijzing van de (huis)arts is nodig. 

Als uw huisarts u heeft verwezen naar de mammapoli in het ziekenhuis, geeft hij of zij uw gegevens aan de polikliniek door.  De poli plant uw eerste afspraak dan zo snel mogelijk: vrijwel altijd binnen 2 werkdagen. De mammacareverpleegkundige zal telefonisch contact met u opnemen.

Bereikbaarheid polikliniek Mammacare

De mammacare-verpleegkundige en de chirurgen zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via het secretariaat Chirurgie. Telefoonnummer (0314) 32 99 88

Of  neem contact op per e-mail: mammacare@slingeland.nl.

  • Is er een probleem met de wond bel dan met uw huisarts. 

Locatie

Polikliniek Mammacare: souterrain (-1) Route 12

Gang van zaken

U komt tijdens het eerste bezoek aan de polikliniek bij de mammacare-verpleegkundige. We starten direct met de nodige onderzoeken en geven de uitslag meestal nog dezelfde dag.

Het is raadzaam dat u iemand meeneemt die u bij kan staan tijdens uw bezoek aan de mammacare-polikliniek. De mammacare-verpleegkundige zal u volledig inlichten over de gang van zaken in het ziekenhuis. Als u zelf vragen heeft kunt u ze gerust aan haar stellen.
In het Slingeland Ziekenhuis werken verschillende professionals nauw met elkaar samen om er voor te zorgen dat de patiënt een goede begeleiding krijgt gedurende het hele zorgtraject.

Wat neemt u mee naar uw afspraak

Als u naar het ziekenhuis komt voor uw afspraak:

 

Laatst bijgewerkt op: 25 maart 2022

Anatomie

Anatomie

Borst en Lymfestelsel

Janny in gesprek met Ulrike, klinisch psycholoog en Nadia, medisch maatschappelijk werker.
Ondersteuning bij het omgaan met kanker